Cassiopeia e-200

Annonse


Cassiopeia gir Compaq konkurranse

Cassiopeia e-200Når Cassiopeia nå lanseres i en ny og oppdatert utgave har maskinen gjennomgått en rekke ansiktsløftinger. Kurvene er blitt mykere, navigasjonstasten er blitt større, og plasten rundt skjermen er erstattet med sølvfarget metall.

En annen nyhet er skjermen. I likhet med konkurrentene satser også Casio nå på reflektiv skjerm med sidebelysning. Synd, for gode gamle E-125 hadde en skjerm som i de aller fleste situasjoner var langt mer behagelig å jobbe med en den rosa skjermen vi så på 36-generasjonen fra Compaq.

Kommer ikke til kort

De største nyehetene ved siden av designet ligger i at maskinen har fått plass til både MMC/SD og CF-kort. Foreløpig er det bare tastatur og mus som kan kobles direkte til Cassiopeiaen, men med tredjeparts drivere skal det også være mulig å koble til utstyr som printer, ekstern disk, projektor eller lignenede.

E-200 måler 130x82x17,5 mm, og er med det litt tynnere enn forige utgave. Dessuten har masknen fått strongARM-prosessor og 64 MB minne (RAM). Vekt med batteri er ca 190g.

Det er ikke kjent hvor mye denne maskinen vil komme til å koste, men trolig dreier det seg om en pris noe over der vi finner forgjengeren i dag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse