Opera

Annonse


Opera når 5 millioner

OperaI tillegg til de fem millioner nedlastingene fra opera.com, har ytterligere flere millioner kopier blitt distribuert via CD-ROM som gratis vedlegg til datablader.

Første gratisversjon

Versjon 5.0 ble lansert 6. desember i fjor, og var den første Opera-versjonen som var helt gratis, finansiert med annonser. Den har siden kommet i oppgraderte versjoner både for Windows og Linux. En Mac-versjon er også ute i beta.

I tillegg finnes opera også for EPOC, Solaris, QNX, BeOS and OS/2, og i en lang rekke språkversjoner.

Asiatisk versjon

– Vi er svært glade for å se at vi har trukket til oss så mange nye brukere. I løpet av noen uker vil vi slippe en versjon som støtter ikke-vestlige bokstaver og tegn. Dette for å kunne tilby det raskt voksende asiatiske markedet muligheten til å bruke Opera, sier Opera-sjefen Jon S. von Tetzchner i en pressemelding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse