Joramo Arne 991216

Annonse


Arne Joramo slutter i IT Media

Joramo Arne 991216– Etter 10 hektiske og spennende år som gründer og ansvarlig redaktør i Ukeavisen Telecom og senere også Telecom.no vil jeg nå forsøke å etablere egen forretningsvirksomhet. Jeg er derfor glad for at jeg har kommet til enighet med IT Media om et fortsatt samarbeid innen mobilområdet, sier Arne Joramo.

– Et tap

– Joramo er en av Norges fremste telekomeksperter og er derfor et tap for enhver it-redaksjon. Jeg tør likevel hevde at vi fremdeles har Norges fremste stab av telekomjournalister. Vi vil derfor fortsatt kunne tilby våre lesere kvalitetspublikasjoner slik at antallet abonnenter og lesere vil fortsette å øke, sier adm. direktør Arve Stølann i IT Media.

I tillegg til Ukeavisen Telecom og Telecom.no utgir IT Media også ITavisen.no.

Joramo var med å grunnlegge Ukeavisen Telecom (tidligere Telecom Revy) i 1991 og ITavisen.no (tidligere Dagens Telecom) i 1996.

Annonse


Ny redaktør

Bjørn Veseth har vært ansatt i IT Media siden april 2000. Veseth har lang fartstid i pressen, og har jobbet med IT og telekom i fem år. Han har tidligere vært redaksjonssjef på utenriks og utenrikskorrespondent for NTB i USA og Asia. Og han ledet også større IT-prosjekter i NTB.

(Telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse