Playstation 2 DVDregion x

Annonse


Sonefri PS2 fra CD

Playstation 2 DVDregion xDVD Region X er rett og slett en CD-plate som inneholder programvare for avspilling av DVD-plater. Denne programvaren overfører du til et minnekort i maskinen din, og deretter skal du være i stand til å se DVD-film fra både sone 1 og sone 2 – NTSC og PAL.

Vær klar over at programmet vil ta opp ganske mye plass, omlag 2 MB. Det er med andre ord godt mulig du må slette noen gamle lagrete spill, eller rett og slett kjøpe et nytt minnekort for å få plass til Region X.

Slipper å tukle

Den store fordelen med dette programmet, i motsetning til andre sonefri-løsninger for Playstation 2, er at du slipper å åpne opp maskinen din for å lodde kabler, eller installere nye kretskort du ikke helt vet om du kan stole på.

Du skal likevel være klar over at ifølge Playstation 2-importør Egmonts noe spesielle garantiregler, så frafaller alle dine muligheter for å ta eventuelle reparasjoner så snart du benytter deg av et tredjeparts-produkt til PS2 som ikke er offisielt godkjent av Sony. Og vi trenger vel knapt å presisere at DVD Region X naturligvis ikke faller under godkjent-kategorien.

Annonse
Hvordan de enkelte butikker oppfører seg i forhold til disse reglene er noe varierende, spesielt siden veldig mange både selger «offisielle» og «uoffisielle» kontrollere, og andre Playstation-produkter.

DVD RegionX er å få tak i fra en rekke butikker og leverandører, inkludert Ram & Rom, Spaceworld, og Multimedia Import (Jada, Stefafan Hilt er naturligvis med på dette). Prisen ligger på 4-500 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse