Phonemate

Annonse


Slå nummeret fra PDA’en

PhonemateApplikasjonen ble første gang lansert i mars, men da for Palm OS. Nå kommer en versjon som også kan brukes på PDA’er med operativsystemet Pocket PC.

Prediktivt søk

I følge produsenten er fordelen først og fremst at du raskt kan lete opp og ringe et telefonnummer uten å bruke mer enn en hånd. Ved hjelp av noen tastetrykk og prediktive søkefunksjoner skal du raskt kunne finne frem til den rette kontakten. Deretter er det bare å sende telefonnummeret over til mobiltelefonen, som ringer opp gjeldende kontakt.

En hånd.

Hvor den store besparelsen ligger er litt vanskelig å se. De fleste mobiltelefoner har gode adresseregistere der du med enkelhet kan finne frem til kontakten du søker, selv uten å bruke begge hendene. Dessuten slipper du å dra frem to dingser og stille opp IrDA-portene mot hverandre for å slå nummeret. Om du klarer dette med en hånd er også tvilsomt.

Det er mulig en slik applikasjon kan ha sin berettigelse for den med enorme telefonregistre og bluetoothforbindelse mellom telefon og PDA. For andre er det bedre å styre unna.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse