SMS generell

Annonse


Send SMS uten nett

SMS generellTelenor lanserer i dag tjenesten »ISDN-tekst for PC».

I pressemelingen heter det:Med ISDN har det lenge vært mulig å sende og motta tekstmeldinger mellom ISDN-telefoner og til og fra mobiltelefoner.

Nå lanserer Telenor et produkt som gjør det mulig å sende og motta tekstmeldinger på PC’en uten å være tilkoblet Internett. Man kan også sende samme tekstmelding til flere samtidig, lage telefonbok med navn og telefonnummer og chatte via sms. De siste tekstmeldingene som er sendt eller mottatt lagres automatisk i inn- og utboksen. Man kan også benytte seg av Mobilinfo 1999 der alle tjenestene er forhåndsprogrammerte.

ISDN-Tekst for PC bygger på teknologien som allerede ligger i ISDN-nettet og kombinerer dette med funksjonalitet fra både mobiltelefoner og e-post. Dette gjør programmet enkelt å bruke, samtidig som brukeren får god oversikt over sendte og mottatte meldinger.

Annonse


Det eneste kunden trenger for å kunne benytte seg av denne muligheten, er et ISDN-abonnement med et vanlig ISDN-kort i PC-en. Etter en kampanjeperiode, der bruken vil være gratis, vil det koste 1 kr. å sende en tekstmelding fra PC-en.

Den nødvendige programvaren kan lastes ned gratis fra Telenor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse