Siemens motorola

Annonse


Mobilgiganter slås sammen?

Siemens motorolaHvilke divisjoner som eventuelt skal slås sammen sier meldingen ingen ting om. Heller ikke vil noen i de to selskapene kommentere nyhetsmeldingen. Siemens har fra tidligere kjøpt mobiltelefondivisjonen i Bosh.

Ukjent for Siemens i Norge

Ved Siemens i Norge opplyses det at man ikke har hørt noen verdens ting om slike planer, og at man regner med at det ville kommet informasjon dersom det virkelig gikk mot et samarbeid.

Etter at Ericsson og Sony valgte å slå sine mobiltelefondivisjoner sammen har det stadig versert rykter om at også andre selskap har planer om det samme. Så langt har det imidlertid vist seg ikke å være riktig.

Truer Nokia?

Men skulle det vise seg at slike samtaler virkelig finner sted, og at de bærer frukter, så vil vi sitte tilbake med tre store blokker i mobilmarkedet. Med Siemens og Motorola på same lag ville Nokias markedsdominans virkelig bli presset.

Annonse
Samtaler

Vi i ITavisen.no har stor respekt for det journalistiske arbeidet som gjøres i Wall Street Journal, men stiller oss like vel tvilende til ryktene. Slike planer ble over hodet ikke luftet da vi møtte toppledelsen i Siemens for å snakke om fremtiden for bare tre uker siden.

Ja, vi kan altså bekrefte det – det har vært samtaler mellom Siemens og ITavisen.no 😉

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse