Annonse


Psion med ny PDA som tåler juling

Hensikten med Psion Netpad, er i følge Psion selv å fylle gapet mellom kraftige PDA’er for industrien, og håndholdte maskiner for det profesjonelle konsumentmarkedet.

Inne eller ute

Netpad skal gjøre det mulig for selgere, vedlikeholds- og servicepersonell å jobbe i felt, og maskinen er derfor konstruert for å tåle både søle og sludd. Markedet for slike robuste maskiner er ventet å øke kraftig de nærmeste årene. Netpad er en maskin du skal kunne ta frem enten du jobber innendørs eller i værharde strøk utendørs.

På nett

Noe av hensikten med NetPad er at du kan jobbe mot en database, og på den måten ha tilgang til oppdatert informasjon gjennom dynamisk opp- og nedlasting. Operativsystemet i maskinen er EPOC, og maskinen har en høyoppløselig trykkfølsom skjerm som i størrelse er omtrent like bred som på NetBook, mens den i høyden er om lag det halve (1/2 VGA).

Skjermbildet på Netpad skal enkelt kunne vendes fra horisontalt til vertikalt, for å gjøre det enklere å jobbe med ulike typer av dokumenter og tegninger.

Annonse
Støtsikker

Maskinen har IP rate på 67, hvilket betyr at den skal tåle å ligge flere timer under vann. Den skal også tåle et fall på 1,5 meter ned mot et betongunderlag.

Batteriet har en levetid på 8 timer, men ut over dette er det ikke kommet opplysninger om maskinens spesifikasjoner. Tidligere meldinger har imidlertid gått ut på at maskinen vil få en 200 MHz StrongARM prosessor, opp til 64 MB minne og port for MMC (minnekort).

Målene er 215x85x28 mm.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse