Nimda ressurection

Annonse


Nimda gjenoppstår

Nimda ressurectionNimda er baklengs for Admin, som igjen er en forkortelse for System Administrator. Viruset begynte å spre seg den 18. september, og ettersom det nå er ti dager siden tror sikkerhetsekspertene at vi vil få en ny bølge med infeksjoner de nærmeste dagene.

Mindre alvorlig nå

Elias Levy ved SecurityFocus tror like vel at den nye bølgen vil være langt mindre alvorlig enn den første. Selv om denne funksjonen i ormen har vært sovende har andre funksjoner vært i aktivitet. Dermed har infeksjonen vært lett å oppdage, og maskiner som er behandlet vil ikke være utsatt, sier Levy.

Også andre sikkerhetseksperter advarer mot muligheten for en ny runde med Nimda-infeksjoner.

Vil du vite hvordan du skal beskytte deg mot Nimda kan du lese mer om temaet her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse