PDA Sim advisor

Annonse


DU kan vinne PDA-krigen

PDA Sim advisorI PDA Sim må du hvert år gjøre få, men ekstremt viktige avgjørelser. Hvilke PDAer er markedet klart for, hva skal salgsprisen være på de forskjellige, og hvordan skal utviklingssmidlene fordeles?

For å hjelpe deg i beslutningsprosessen har du tilgang til diverse statistikk og regnskap for foregående år, samt markedsoversikt som blant annet viser hvor velutviklet dine produkter er i forhold til motstander, og hvor mange enheter som har blitt solgt av de forskjellige modellene.

Money talks

Målet med spillet er å få solgt mest mulig PDAer med høyest mulig fortjeneste i løpet av fire år. Når perioden er over, kan du sammenligne dine prestasjoner med andre spillere på nettet, og du kan gå tilbake å prøve på nytt med ny strategi.

Forio Business Simulations planlegger visstnok flere enkle simuleringsspil av denne typen, innen andre forretnings- og produktområder. Aner vi en kommende markedskrig mellom spillkonsoller?

PDA Sim finner du på www.forioa.com. Blar du litt rundt på sidene finner du også et spill hvor man kan prøve seg på en priskrig mellom de store PC-produsentene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse