Windows XP

Annonse


Microsoft klar med Plus! for XP

Windows XPMicrosoft Plus! for Windows XP koster 400 kroner, og kommer i salg fra 25. oktober. Ved å installere dette programmet på PC’en gir du maskinen økt funksjonalitet.

Blant annet inneholder programvaren flere spill, 3-D skjermsparere og noe som kalles Plus Speaker Enhancement. Sistnevnte skal visst nok gi bedre lyd på vanlige PC-høyttalere.

MP3

Pakken består elers av Plus! CD Label, som lar deg produsere og skrive ut omslag til CD’er med automatisk påføring av artist- og albuminformasjon (slik vi kjenner det fra Music Match).

Plus! Personal DJ gir deg flere muligheter for å administrere lydfiler og spillelister i Windows Media Player, mens Plus! MP3 Audio Converter lar deg pakke om MP3-filer til Windows Media Audio (WMA) som tar halve plassen på harddisken uten nevneverdig kvalitetstap.

Annonse
Spill

Plus! byr også på flere nye 3-D skjermsparere og noen nye spill. Disse spillene er HyperBowl1 Plus!, Labyrinth Plus og Russian Square Plus!.

Det meste av det du får i Windows Plus! for XP finnes allerde som gratisvare på Internett, men om du vil være sikker på at alt fungerer uten å rote til i filsystemet på PC’en din er dette en rimelig måte å gjøre XP morsommere på.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse