Windowblinds 3 skjermbild

Annonse


WindowBlinds 3 får innpass i XP

Windowblinds 3 skjermbildWindoblinds har får mange vært et kjekt lite program for å fiffe opp utseendet på Windows. Programmet gir blant annet muligheter for å skreddersy tittel-felter på vinduer, menylinjer, og utseende på knapper.

Når Windows XP lanseres, vil Microsoft inkludere et klassisk Windows-utseende, og et nytt fargesprekt XP-look. Du står fritt til å forandre farger på en del elementer, som i tidligere versjoner av Windows, og kan velge mellom et par vedlagte «Themes», eller laste ned nye etter hvert som de blir tilgjengelige fra de foreløpige innholdstomme sidene www.microsoft.com/windows/windowsmedia/morethemes.asp.

Det «skinning»-selskapet Stardock skal tilføre XP med WindowBlinds 3, er videre muligheter for også å forandre start-menyen og oppgavelinjen, samt et helt nytt SkinEngine XP skin-format.

Egenskaper for skjerminnstillinger i XP vil få en egen «WB Settings»-knapp hvis du har installert WindowBlinds 3.

Inn i Display Properties

Microsoft og Stardock har tydeligvis snakket en del sammen, og for første gang blir nå WindowBlinds-grensesnittet bygget inn i Windows på en intuitiv måte. Når du nå høyreklikker på skrivebordet og velger «egenskaper», får du opp en egen knapp under «utseende» som lar deg gjøre innstillinger spesifikke for WindowBlinds.

Annonse


Stardock lover full kompatibilitet og problemfri kjøring med Nvidia-, Matrox- og ATI grafikkort. Programmet vil være nedlastbart fra web for $19.95, og skal lanseres 26. september, en måned før Windows XP slippes på markedet for fullt. WindowBlinds 3 vil også fungere på Windows 98, ME og 2000.

For mer informasjon, se www.stardock.com .

Eksempel på et WindowBlinds-skin under Windows XP

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse