t66 plastkort ericsson

Annonse


Verdens minste mobiltelefon

t66 plastkort ericssonBegge disse telefonene utmerker seg med nytt og rundere design. Fra før av har Ericsson lansert to nye telefoner som ennå ikke er kommet på markedet. Med dagens nyheter er de oppe i 4. Mens de tidligere lanserte T65 og T68 har hatt tilnærmet samme formfaktor, har de nye telefonene fått enda mykere linjer.

Tre bånd

T66 er den minste Ericssontelefonen noen sinne. Med mål på 92x41x18,5 millimeter får telefonen plass på et kredittkort. Vekten på 59 gram gjør den til den minste telefonen vi har sett så langt. Antennen er innbygget, og telefonen virker i 900, 1800 og 1900-båndet.

T66 har 5 linjers skjerm med 101×65 punkter, WAP 1.2.1 og EMS. Telefonen har støtte for logo- og ringetoneutveksling, i tillegg til at bærbar handsfree med svarknapp nå følger med som standard.

Motetelefon

Dette er ikke først og fremst en telefon for profesjonelle brukere, men en liten og artig telefon som nok vil appellere mer til de motebevisste en til den som er ute etter flest mulig funksjoner.

Annonse
ITavisen.no har fått prøve telefonen, og kan konkludere med at det faktisk er mulig å bruke tastaturet, selv om det er nokså lite. Skjermen er lettlest, og menyen er den vi kjenner fra de siste modellene til Ericsson. Det betyr at du ikke lenger trenger kjentmann eller kartleser for å bevege deg i menyene.

En noe mer diskret utgave av arten

Begrenset opplag

T66 er ikke ment å være allemannseie. Derfor har Ericsson besluttet å produsere telefonen i et mindre opplag enn det som er vanlig. Telefonen vil heller ikke få noen lavpris profil.

T66 kommer til Norge i november, mens R600 er ventet i månedskiftet november/desember. Pris er ikke oppgitt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse