Anti-virus 2

Annonse


Kutter kabelen til Nimda-infiserte

Anti-virus 2DSL-leverandørene Speakeasy og DSL InC. I USA har sett seg lei på abonnenter som lar sine PC’er bli infisert av virus som Nimda og Code Red, og sprer dem videre til andre. Nå setter de hardt mot hardt: Dersom de oppdager at virus spres fra en maskin tilknyttet deres nettverk, kutter de forbindelsen med øyeblikkelig virkning.

Hardt mot hardt

DSL-leverandørene Speakeasy og DSL InC. I USA har sett seg lei på abonnenter som lar sine PC’er bli infisert av virus som Nimda og Code Red, og sprer dem videre til andre.

Nå setter de hardt mot hardt: Dersom de oppdager at virus spres fra en maskin tilknyttet deres nettverk, kutter de forbindelsen med øyeblikkelig virkning.

Ikke kult

I en e-post til alle sine kunder skriver Speakeasy:

Annonse
I løpet av de siste tre månedene har vi kjempet en hard kamp mot Code Red-ormen. Akkurat da vi trodde at det verste lå bak oss, fikk vi vite at en ny ladning med fiendtlig datakode er løs på nettet. Derfor vil vi etter den 23. september fryse DSL-forbindelsen til enhver maskin som er infisert av ormen.

Vi ber om unnskylding for dette, men det er absolutt nødvendig at vi sikrer oss mot at vårt nettverk ikke bidrar til spredningen av denne eller andre ormer. Alle er vi en del av et større samfunn, og det er ikke kult å smitte sine naboer.

Øyeblikkelig stopp

DSL Inc. er enda skarpere i tonen. De lover øyeblikkelig blokkering dersom de har så mye som en mistanke om at Nimda kommer fra en maskin tilknyttet deres nett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse