Gamecube japanske spill

Annonse


Her er Gamecube!

Gamecube japanske spillNintendo Gamecube ble lansert i Japan forrige uke, og har allerede solgt over 300 000 eksemplarer. ITavisen.no har ved flere anledninger hatt muligheten til å teste den nye spillkonsollen, og det er ingen tvil om at vi har mye å glede oss til.

Ikke minst briljerer Gamecube med rask og fargerik grafikk, meget god spillbarhet, og minimale lastetider. Kontrolleren synes å være optimalt designet, og maskinen har tilkoblingsmuligheter for hele fire stykker samtidig. Det er med andre ord ikke noe problem å invitere over en hel gjeng for en runde Super Monkey Ball 4-player.

En vurdering og sammenligning av de tre spillkonsollene Playstation 2, Xbox og Gamecube finner du i vår artikkel Den store konsollkrigen.

Da er det bare å vente

Det er nemlig først til våren at Gamecube treffer Norge får fullt. Den norske Nintendo-distributøren Unsaco skal rulle ut konsollen på markedet i stor stil en eller annen i løpet av mars/april/mai. Det forventes at prisen på maskinene skal ligge på omlag 2 500 kroner, altså godt under det man må betale for Playstation 2 i dag.

Annonse
Det finnes riktingok muligheter for de som rett og slett ikke kan vente så lenge. Bergenseren Stefan Hilt og Multimedia Import kjøper inn hundrevis av maskiner direkte fra Japan, og hevder å være leveringsklar allerede denne uken. Disse maskinene er først og fremst aktuelle for spillgale Nintendo-fanatikere, siden de eneste spillene som er å få tak i er på japansk. De som ikke er helt desperate vil nok være godt tjent med å smøre seg med tålmodighet, om ikke annet av økonomiske hensyn. Multimedia Import skal selge de japanske maskinene for 4.449 kroner, og ta seg betalt 899,- per spill.

Vi har satt sammen et par videosnutter for deg, som viser Gamecube i action. Filmen nedenfor viser scener fra de tre eneste spillene som for øyeblikket er tilgjengelig for maskinen, som nylig ble lansert i Japan: Luigi’s Mansion, Wave Race, og Super Monkey Ball.

*Du trenger siste versjon av Windows Media Player for å spille av denne videosnutten. Har du ikke det, kan du hente oppgradere systemet ditt her. Filen er på ca. 7 MB, så det er også fordel med en kjapp oppkobling.

Vil du se mer video, kan du ta en titt på artikkelen -Gamecube vinner på personlighet, hvor vi snappet opp en del godbiter fra E3-messen i Los Angeles tidligere i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse