Flight simulator 2002

Annonse


Microsoft endrer Flight Simulator

Flight simulator 2002I neste versjon av sin populære flysimulator, går Microsoft nå inn og fjerner World Trade Center-tårnene fra de tredimensjonale kartene av New York City.

– Vi prøver naturligvis å vise hensyn ovenfor alle som har blitt rammet av denne tragedien. Vi fjerner disse bildene simpelthen fordi vi ikke ønsker å påføre noen unødig smerte i fremtidige versjoner av programvaren, sier en talsmann for Microsoft til CNN.

Ikke særlig kult

En scene fra introduksjonssekvensen til spillet vil også bli redigert bort. Scenen viser en samtale mellom to mennesker som bruker programvaren. «John, der kræsjet du nesten inn i Empire State Building,» sier den ene, hvorpå John svarer: «Hei, det hadde vært kult!».

Selskapet vurderer samtidig å gjøre en oppgradering tilgjengelig som fjerner de to bygningene også fra tidligere versjoner av spillet.

Flight Simulator er et svært realistisk flyspill, og kan til en viss grad brukes til å lære grunnleggende flyferdigheter. Noen har til og med spekulert i hvorvidt kunnskapen man kan tilegne seg gjennom Flight Simulator er tilstrekkelig for at en uerfaren pilot skal kunne klare å styrte et kapret fly inn i World Trade Center-bygningene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse