Visor nyheter neo pro

Annonse


Handspring med to nye modeller

Visor nyheter neo proNeo er en enkel modell som kommer i de tre forskjellige fargene rød, blå og sotet. Alle er halvt gjennomsiktige, slik vi også har sett tidligere modeller fra Handspring.

Lavprismodell

Men maskinen er blitt litt mindre enn sine forgjengere, og kommer trolig til å koste under 2000 kroner. Minnet er på 8 MB, noe som gjør dette til en modell i samme segment som Palm m105.

Ingen av disse maskinene har fargeskjerm. I stedet satser Handspring på en skjerm med 16 ulike gråtoner. Prosessoren er en Dragonball 33MHz, og begge maskinene har Palm OS 3.5.

Springboard

Handspring hevder maskinene har flere utviklingsmuligheter enn noen sinne, men uten at vi helt kan forstå hva de sikter til. Maskinene har samme ekspansjonsport som vi kjenner fra tidligere modeller (unntatt Edge), og det overrasker litt at Handspring ennå ikke har plass for et standardisert minnekort.

Den største nyheten denne gang blir dermed at Pro har fått mer minne enn noen annen Palm-enhet (16 MB). Dessuten har den oppladbart batteri, et batteri som i følge produsenten skal kunne gå i timevis mellom hver gang den må lades.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse