Siemens C35

Annonse


Her er Siemens C45

Siemens C35C45 skal være en rimelig telefon, og slik ser den også ut. Telefonen er tilnærmet lik S og ME 45, men mangler den metalliske overflaten som gir disse telefonene stil. I tillegg er den noe tykkere enn sine dyrere brødre.

Utskiftbare deksler

Dette er telefonen som skal ta opp konkurransen med modeller som T65 fra Ericsson og Nokia 3310 og 3330. For å klare dette har Siemens tatt etter Nokias løsning med utskiftbare deksler i tillegg til at denne telefonen også har innbygget antenne.

>C45 tar opp arven etter modeller som C25 og C35. Dette er telefoner som har bidratt sterkt til å gi Siemens den posisjonen selskapet har i Norge (og i verden) i dag.

Annonse
Moteriktig

Siemens kaller ikke selv telefonen for en lavprismodell, men velger den noe mer fargerike beskrivelsen »den moteriktige telefonen for underholdende kommunikasjon».

Dette er telefonens viktigste data:
-GSM 900/1800
-Størrelse på 109x46x23 mm
-CLIPit deksler
-107 gram
-200 timer standby
-5 timer taletid
-5 linjer skjerm med 64×101 punkter

Bursdags-påminnelse med SMS

C45 har en adressebok som sørger for å gi deg en påminnelse hver gang en av kontaktene dine har fødselsdag. Dessuten kan den automatisk sende en SMS med en forhåndsdefinert hilsen til »bursdagsbarnet».

Telefonen har også støtte for gruppesending av SMS. I tillegg har du mulighet for å laste ned ringetoner og logoer via SMS. Dette startet som en morsom funksjon på Nokia, og har utviklet seg til å bli et minimumskrav for å slå igjennom som ungdomstelefon.

Spill

Telefonen har spillene Stack Attack (Kung Fu), Balloon Shooter og BattleMail. Sistnevnte er et spill der du spiller online. Dessuten har C45 WAP, notisbok, T9, forhåndsdefinerte EMS-meldinger, alarm, dagbok, animerte menyer, programmerbare profiler og innbygget data- og faxmodem (9,6 Kbit/s).

Du har lagringsplass for 50 oppføringer i telefonboken, i tillegg til de du har på SIM-kortet.

Prisen på telefonen vil bli i underkant av 2.000 kroner uten abonnement, hvilket betyr at den blir blant de aller rimeligste telefonene på markedet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse