Internet Explorer 6

Annonse


MSNBC slakter IE6

Internet Explorer 6I dette tilfellet kan man i hvert fall ikke beskylde Microsoft for å ikke møte kritikken. MSNBC, mediebyrået som programvaregiganten eier sammen med NBC, publiserte i forrige uke en høyst kritisk anmeldelse av Internet Explorer 6.

Artikkelen, skrevet av Washington Post-journalist Rob Pegoraro, påpeker en rekke mangler som fremdeles ikke har blitt rettet opp i siste versjon av nettleseren, og sier at de få forbedringene som faktisk er blitt gjort på ingen måte forsvarer å bruke betegnelsen generasjon 6 – Internet Explorer 5.6 er langt mer passende, skriver han.

Som en burger

Anmelderen sammenligner den nye nettleseren fra Microsoft med en ny hamburger fra McDonald’s; uansett hva folk skriver eller sier, så vil millioner av mennesker likevel ta i bruk det nye produktet. IE6 er som kjent en integrert del av Windows XP.

De to mest profilerte nye funksjonene, nemlig integrert medieavspilling og P3P (Platform for Privacy), fungerer ikke så bra som man kunne håpet på, mener Pegoraro. Annen funksjonalitet som man kunne forventet skuffer med sitt fravær.

Annonse
«Det er nesten som om dette selskapet tror at det ikke finnes noen gjenlevende konkurranse å bekymre seg for,» avslutter forfatteren av MSNBC-artikkelen.

Anmeldelsen i sin helhet er å finne på www.msnbc.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse