eBlaster

Annonse


Kan få fengsel for «spyware»

eBlasterHvis retten kommer frem til at Steven Paul Brown installerte såkalt «spyware» på ekskonas datamaskin uten autorisasjon, risikerer han å bli dømt til fem års fengsel, ifølge Computeruser.com

Programvaren det er snakk om heter eBlaster, og registrerer alle tastetrykk, nettsider, og chatte-tjenester. Deretter sender programmet jevnlig e-post til «spionen», slik at han kontinuerlig kan holde seg oppdatert om hva som foregår på den overvåkete PC-en.

Programmet operer i utgangspunktet uten at brukeren er klar over det.

eBlaster er lovlig å kjøpe, å er markedsført som et nytteprogram som blant annet gir foreldre full kontroll over barnas surfevaner, mulighet for å følge med hva ektefellen foretar seg, eller som et overvåkingsprogram i bedriftssammenheng.

Annonse
Retten i Michigan skal nå avgjøre hvorvidt Browns bruk av programmet er ulovlig, og hvorvidt han kan dømmes for å installere overvåkingsutstyr for å skaffe seg ikke-autorisert tilgang til ekskonas datasystem.

Se forøvrig www.spectorsoft.com, programvareprodusentens hjemmesider.

eBlaster lar deg spionere på hvem det skal være.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse