World of Warcraft

Annonse


Warcraft blir online rollespill

World of WarcraftDet blir krig om spillernes gunst i årene som kommer, særlig på altoppslukende online rollespill de fleste ikke har tid til å spille mer enn én av.

Det etablert spillselskapet Blizzard benyttet anledningen på en spillmesse i London denne helgen til å annonsere sitt store MMORPG (Massively Multiplayer Online RolePlaying Game) World of Warcraft, basert på den populære Warcraft-serien med sanntids strategispill.

Det massive rollespillet skal følge trenden etter dagens Everquest, Ultima Online og Asheron’s Call, og frister med et univers basert på de velkjente Warcraft-spillene, bebodd av «orker», riddere, trollmenn, og en rekke nye skapninger vi ikke har sett før.

Alt godt til den som venter

En rekke slike spill er under planleggingsfasen for tiden, og det bil nok bli hard konkurranse om noen år, etter hvert som de begynner å bli lanseringsklare. Blant annet ser Star Wars Galaxies fra Lucasarts og norske FunComs Midgard ut til å være blant spillene må slåss med WOW om oppmerksomheten.

Annonse


Hvis Blizzard noensinne klarer å få WOW ferdig, da. Dette blir selskapets største spillprosjekt noensinne, etter suksesser som StarCraft og Diablo, og skal vi dømme etter de mange forsinkelsene forbundet med fremdeles ikke realiserte lanseringen av WarCraft III: Reign of Chaos, kan det ta sine år.

For mer informasjon, og et par tidlige skjermbilder, besøk www.blizzard.com/wow/

Et av de første skjermbildene fra World of Warcraft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse