T65

Annonse


Ericsson-«bombe» var kinaputt

T65Det dreier seg om en relativt ordinær mobiltelefon med GPRS. Av det vi kan se er den største nyheten at antennen nå er borte. Ellers har telefonen fått enklere tilgang til mobilt Internett (WAP 1.2.1).

Lite nytt

«Det som gjør T65 virkelig spesiell er at det finnes så mange forskjellige måter du kan gjøre den personlig på ved hjelp av bilder, lyder og stadig nytt web-innhold», skriver Ericsson i sin pressemelding. Ikke akkurat en kjempenyhet.

Ellers minner telefonen mye om T68, som ble presentert under CeBit i Hannover i mars. De av oss som hadde ventet at dette produktslippet skulle by på noe nytt og annerledes kan bare trekke på skuldrene. T65 er et skritt tilbake i forhold til lanseringen i Hannover.

Ungdomsmobil

Når det er sagt får vi ta T65 for det den er. Det dreier seg tross alt om en telefon som skal ta opp konkurransen med ungdomsmobiler som Nokia 3330 og Siemens S- og ME45. Om den vil klare dette gjenstår å se. Ericssons kjempekladder i 2628-form klarte det ikke. Lille fete T20 har sjarmert mange, og nå kommer altså T65.

Annonse
I likhet med telefonene fra Siemens har T65 GPRS, en funksjon som i dag ikke egner seg til stort annet enn WAP. Til det er GPRS for dyrt. Du betaler for overførte data, og da bør datamengden være beskjeden.

Ericssons pressemelding i forbindelse med lanseringen kan du lese her:

Pressemelding fra Ericsson

Ericsson introduserer T65 – den nye GPRS-telefonen der du får mobilt internett gjennom et tastetrykk

(London, 4. september 2001) – Ericsson presenterte i dag i London sin nye GPRS-telefon der du gjennom ett eneste tastetrykk får adgang til mobilt internett.

Ericsson T65 er en kraftig WAP-telefon med et moderne design som er utviklet for å kunne gi rask og enkel forbindelse med mobilt internett. Den gir også nye og avanserte muligheter for sosial kontakt og for innhenting av informasjon. T65 vil være tilgjengelig i fjerde kvartal i år i de markeder som har GSM 900/1800.

Ett eneste tastetrykk gir rask og enkel forbindelse med WAP-baserte online-tjenester og innhold. Favoritter, som f.eks. en bestemt WAP-side, kan nås uten problemer gjennom telefonens store seks-linjers display. Det som gjør T65 virkeliog spesiell er at det finnes så mange forskjellige måter du kan gjøre den personlig på ved hjelp av bilder, lyder og stadig nytt web-innhold.

Rask

T65 har en 1.2.1 WAP nettleser og er utstyrt med GPRS-teknologi som gir muligheter for hastigheter på opp til 43,2 kbps. Det betyr at overføring av data og filer kan gjøres raskere enn før. GPRS gjør det også mulig å ha permanent tilgang til mobilt internett.

Mangesidig meldingstjeneste

T65 har EMS som er et avansert opplegg for teksting på en mer uttrykksfull og kreativ måte. Gjennom SMS kan brukeren sende og motta bilder, animasjoner, lydsignaler, ringesignaler og formattert tekst som f.eks. halvfete typer. La en melodi ledsage bursdagshilsenen, gi tekstmeldingen en animasjon, eller bytt den seneste musikalske ringetonen med venner.

Mobil chat

T65 har en funksjon for mobil chatting som gjør det mulig å sende tekstmeldinger direkte mellom to mobiltelefoner som har en slik funksjon. Mobil chatting blir like fortrolig og direkte som internettbasert chatting der brukerens tidligere budskap blir værende i displayet. Muligheten for chatting oppstår automatisk når man får en tekstmelding.

Med en T65 er det også enkelt å motta, skrive og sende e-mail når man er på farten.

Fleksibel

Ericssons tilbud av tilbehør er utviklet med sikte på å gi brukeren en virkelig mobil opplevelse med T65. Når en T65 f.eks. brukes sammen med Ericsson CommunicamTM , blir telefonen et digitalt kamera som gjør at brukeren kan ta og sende digitale bilder enten som vedlegg til en e-mail eller gjennom et web-basert bildealbum.

Nytt utseende og mange ekstra funksjoner

T65 er liten og lett med myke, tiltalende kurver. Den kan fås i tre forskjellige farver: To forskjellige blåfarver ( Cosmic blue og Polar blue ) og gul ( Stardust yellow). Den har innebygd antenne og batteri. Det store seks-linjers display er ideelt for surfing på internett eller lesing av meldinger og e-mail.

T65 har også andre fine muligheter. Du kan f.eks. gjøre den personlig ved å legge et bakgrunnsbilde inn i telefonens display. Gjennom telefonlisten finner du telefonnumre raskt og enkelt.

Med T65 blir mobilt internett et sted der du kan finne ut siste nytt om klubber og steder du har lyst til å besøke – i Norge og utlandet. Brukeren har tilgang til spill der man kan sammenligne antall oppnådde poeng med andre brukere, planlegge den virkelige drømmereisen, eller enda bedre: Bestille akkurat de billettene du er interessert i å få tak i.

Favoritter blant ringelyder og bilder kan raskt lastes ned og bli en dynamisk del av telefonen. Og med en Communicam kan du sende dine bilder umiddelbart eller legge dem ut på web’en slik at dine venner kan få se dem.

Nå er det endelig mulig å nå mobilt internett med ett eneste tastetrykk. Med en T65 fra Ericsson er det bare å sette i gang !

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse