Appartist logo

Annonse


Skreddersy dine egne Palm-programmer

Appartist logoMot en avgift på snaut 100 kroner måneden får du tilgang til AppArtists applikasjonsverktøy. Det dreier seg om en løsning hvor du kommer inn på en nettside der du kan opprette dine egne prosjekt.

Når det er gjort velger du selv hvilke knapper og funksjoner applikasjonen skal ha, i tillegg til at du velger utforming av elementer som ikoner, knappetekst, rammer, bilder osv.

Del med andre

Det hele er svært enkelt, og gir deg mulighet for å lage egne nytteprogrammer. Når prosjektet er lagret kan du laste det ned og kjøre det på din Palm, eller spre det til venner, forretningsforbindelser eller kunder. Du kan også legge det ut på dine hjemmesider slik at andre kan ha glede av det.

På denne måten kan du lage produktbeskrivelser, bruksanvisninger, slippe publikum inn på virtuell sight-seeing i bygningen eller byen din osv. Du velger hva du vil at programmet skal gjøre, og så tar AppArtist seg av kodeskrivingen.

Ønsker du å vite mer om dete kan du sjekke AppArtists hjemmesider her.

Med AppArtist veiledes du gjennom utformingen av din egen Palm-applikasjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse