Kaffe mobil

Annonse


Mobil kaffekoker-telefon

Kaffe mobilFra før av har en dansk mobilkjede skapt rabalder ved å selge Nokia 3310 sammen med massasjestaver tilpasset den kvinnelige anatomi. Like stort oppstyr vekker det neppe når Sonofon nå kobler Ericsson A2628 til en kaffetrakter.

Forundringspakke

Nå dreier det seg ikke akkurat om noen “state of the art” kaffetrakter, og egentlig er ikke A2628 noen råtass av en mobiltelefon heller. Pakken minner i det hele tatt mye om den typen produkter du kan vente å få når du bestiller forundringspakke på postordre.

Bindingstid

Om kombinasjonen kaffetrakter/mobiltelefon slår an vet vi ikke, men originalt er det i alle fall. For å benytte tilbudet må du tegne 6 måneders abonnement hos Sonofon, mens trakterfabrikanten Krupps så vidt vi kan se ikke stiller noe krav til hvilken kaffeleverandør du skal bruke..

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse