Virus112

Annonse


På virusjakt i Norge

Virus112Knapt ett år etter etableringen i Danmark og Sverige, etableres Virus112 i Norge. Bedriften leverer et såkalt Early Warning System, hvor kundene blir advart imot farlige virus per. E-mail, SMS og fax.

– Vår store suksess i Danmark og Sverige har gitt oss grunn til å utvide til Norge, og forventningene til det norske markedet er meget store, sierNiels Henrik Rasmussen, adm.direktør i Virus112 A/S.

Varsler og fikser

Eddy Bang, Country Manager for Norge mener det ligger et stort udekket behov for Virus112’s løsninger i det norske markedet, og sier at det i sammenheng med oppblomstringen av diverse virus og ormer det siste året, er rette tidspunkt å starte opp i Norge.

– Når et nytt virus er ute, kommer vi med en advarsel som er relevant for det norske markedet. Den vil komme til rett tid, ikke en uke for tidlig eller to dager for sent. Vi vil ikke rope ulv, men sender ut når faren er reel, og når du kan gjøre noe med dette, sier Bang til ITavisen.no.

Annonse
I tillegg til å gi kundene informasjon når viruset dukker opp, vil Virus112 også levere den nødvendige kuren.

– I sammenheng med at advarsler blir sendt ut, legger vi også ved en fil som motvirker viruset, enten ved å vaksinere PC-en slik at den ikke kan motta infiseres, eller ved å fjerne viruset, sier Bang.

For mer informasjon om Virus112, se www.virus112.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse