Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Siemens pusser opp M35

Siemens hadde stor suksess med sin mobiltelefon M35. Den knallgule fritidstelefonen var lenge testvinner i Itavisens.nos mobiltest. Nå gjør telefonen comeback i nye spreke farger.

m35 farger
Siemens M35 har vært selskapets desiderte bestselger det siste året. Med ekstra beskyttelse mot sprut og støt, kombinert med mange funksjoner og en hendig størrelse har telefonen vært førstevalg for mange.

Ikke diskret

Det er kanskje grunnen til at Siemens har valgt å videreføre modellen. Nå kommer telefonen tre nye farger, alle preget av at dette ikke er en telefon for den som ringer i smug. Innmaten i telefonen er den samme som før, med WAP, bildemeldinger og stoppeklokke som noen av kjernefunksjonene.

Fagre navn

De nye fargene er signalrød/marine, knallgrønn/marine og turkis/marine. Selv kaller tyskerne fargekombinasjonene for kirsebær/drue, kiwi/plomme og blåbær/is. Og telefonene er gode de, selv om fargenavnene nok ikke kan sies å være direkte beskrivende.

Telefonen koster i dag ca. 2000 kroner uten abonnement.

Siemens M35 i vann
M35 tåler fuktighet, men er ikke konstruert for å bade!!
Her tar vi livet av vårt testeksemplar.