m35 farger

Annonse


Siemens pusser opp M35

m35 fargerSiemens M35 har vært selskapets desiderte bestselger det siste året. Med ekstra beskyttelse mot sprut og støt, kombinert med mange funksjoner og en hendig størrelse har telefonen vært førstevalg for mange.

Ikke diskret

Det er kanskje grunnen til at Siemens har valgt å videreføre modellen. Nå kommer telefonen tre nye farger, alle preget av at dette ikke er en telefon for den som ringer i smug. Innmaten i telefonen er den samme som før, med WAP, bildemeldinger og stoppeklokke som noen av kjernefunksjonene.

Fagre navn

De nye fargene er signalrød/marine, knallgrønn/marine og turkis/marine. Selv kaller tyskerne fargekombinasjonene for kirsebær/drue, kiwi/plomme og blåbær/is. Og telefonene er gode de, selv om fargenavnene nok ikke kan sies å være direkte beskrivende.

Telefonen koster i dag ca. 2000 kroner uten abonnement.

Annonse


Siemens M35 i vann
M35 tåler fuktighet, men er ikke konstruert for å bade!!
Her tar vi livet av vårt testeksemplar.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse