Alpha sonique2 og winamp3

Annonse


Prøvekjør Winamp 3 og Sonique 2

Alpha sonique2 og winamp3For mange er en av de viktigste funksjonene i et slikt program muligheten for å skreddersy og tilpasse det grafiske utseendet, slik at det føles som om man har sin «personlige» versjon av programmet.

Både Sonique 2 og Winamp 3 lover å være langt mer fleksible og spennende på dette punktet enn tidligere versjoner. Dagens Sonique leder allerede på Winamp når det gjelder muligheter for å lage mest mulig unike grafiske «skins», siden alle slike modifikasjoner av nåværende Winamp fremdeles forlanger at alle knapper og tekstbokser urokkelig står på bestemte posisjoner.

Likevel har de fleste hittil foretrukket Winamp fremfor Sonique, ikke minst på grunn av en tilsynelatende noe lavere stabilitet på lydavspillingen hos sistnevnte, som ofte hakker og stopper opp der Winamp holder stødig takt.

Usikkert for Sonique

Nå er det riktignok bare en smal sjanse for at V2.0 blir ferdiggjort, da eieren Lycos har gitt store deler av utviklingsstaben i Sonique sparken.

Annonse
Du kan selv være med på underskriftkampanjen for å redde Sonique 2.0, på www.petitiononline.com.

Last ned selv

Det blir spennende å se hva som blir utfallet av mediavspiller-krigen, ikke minst siden Windows Media Player, og tildels RealPlayer, har overtatt som standard MP3-avspillere på manges PC-er.

Winamp 3 Alpha L8r er å få tak i på www.dmusic.com, mens en meget ustabil og så vidt vi vet uautorisert tidlig alpha av Sonique 2.0 (kanskje den siste versjonen noensinne) finnes her.

Vær klar over at alpha-versjoner er et godt stykke unna å være ferdige produkter, og at du derfor bør forvente deg problemer med installering, stabilitet, og manglende funksjoner. Men det er likevel gøy med en liten sniktitt.

Se ellers offisiell informasjon på www.winamp.com, og www.sonique.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse