Annonse


Microsoft utsetter asiatisk Xbox

Opprinnelig var det meningen å la den japanske lanseringen av den nye spillkonsollen Xbox sammenfalle med den amerikanske senere i år, men Microsoft sier nå de vil la Japan vente helt til 22. februar, melder CNet News.

Med andre ord er det for en gangs skyld Japanerne som må smøre seg med tålmodighet for å få testet siste nytt på spillfronten.

Tidligere avviste Microsoft rykter om at feilbefengte hovedkort fra Intel ville forsinke lanseringen av Xbox. Årsaken til den asiatiske utsettelsen, ifølge nykommeren på konsollmarkedet, er at man vil forsikre seg om at den amerikanske julenissen får nok bokser å fylle sekken sin med.

Siste fra Microsoft Norge var at konsollen skulle ut på det norske markedet i løpet av våren 2002.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse