Gamecube

Annonse


Gamecube utsatt i USA

GamecubeIfølge den opprinnelige planen skulle Gamecube lanseres 5. november i USA, tre dager før Microsofts jomfrutur på konsollmarkedet med sin Xbox. Men etter Nintendos nylig annonserte utsettelse, vil Xbox få et forsprang på ti dager på sin japanske konkurrent. .

Nintendo sier de velger å flytte lanseringsdatoen for å forsikre seg om at butikkene har nok maskiner på lager til å dekke den forventede etterspørslen, ifølge BBC News.

Den japanske lanseringsdatoen er fremdeles 14. september. En halv million konsoller skal da stå klare i Asia, og Nintendo holder fast på løftene om å ha levert fire millioner enheter på verdensbasis innen utgangen av mars 2002.

Nøyaktig lanseringsdato for Xbox og Gamecube i Norge er foreløpig ikke kjent, men det forventes å bli tidlig på vårparten neste år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse