Parafone visor springboar

Annonse


Handspring som trådløs telefon

Parafone visor springboarForeløpig er telefonmodulen ikke kommet på lager, og det er heller sparsomt med opplysninger på produsentens hjemmesider. Vi har imidlertid merket oss at det dreier seg om en tradisjonell 900 MHz trådløs telefon, og at adresseboken i Visor blir som en integrert del av telefonen.

Parafon kan brukes på modellene Visor, Visor Deluxe og Visor Platinum, men ikke på toppmodellen Visor Edge.

Uten en tråd

Det finnes ingen informasjon om hvor lagt taletid du kan forvente å få med denne telefonen. Men den har forenklet grensesnitt for den som ønsker å sette opp treveis konferansesamtaler, og logger de 1000 siste samtalene dine. Ut over dette er mulighetene stort sett de samme som på en ordinær trådløs telefon.

Internett

Informasjonen sier ingen ting om mulighetene for å koble Visor til Internett via denne telefonforbindelsen. Ettersom telefonen bare kan brukes i nærheten av der du har din fastlinje vil det uansett være bedre å velge en annen Internettforbindelse.

Annonse
En fordel ved Visor/Parafone-løsningen er at telefonmodulen opererer som selvstendig enhet, og at det er mulig å gjøre notater på PDA’en samtidig som du snakker. Dette krever naturlig nok at du har handsfree-settet tilkoblet. PDAen kan også skrus av uten at samtalen blir brutt.

Dings

Ulempen med løsningen er at den er stygg. Telefonen ligger neppe særlig godt i hånden, og jeg kan vanskelig se for meg at det er praktisk med en trådløs telefon du må plukke fra hverandre hver gang du skal ha PDA’en med deg et annet sted (det er jo litt av vitsen med å ha en PDA).

Parafone er etter vårt syn et produkt med høy dingsefaktor, og passer nok best hjemme hos en som allerede har batteridrevet radio i toalettrullholderen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse