Windows 2000

Annonse


Windows 2000 får ny overhaling

Windows 2000Neida, Windows 2000 er på langt nær feilfritt, to service-oppgraderinger til tross. Microsoft har en tredje SP under utviklingen, som naturligvis må testes før den slippes ut til vanlig brukere.

Det vil ikke bli noen ny funksjonalitet å finne i SP3, ifølge nyhetstjenesten BetaNews, da oppgraderingen kun er en vedlikeholdspakke.

Informasjon om nøyaktig hva som ligger i SP3 er i skrivende øyeblikk forbeholdt betatestere, men først og fremst vil det dreie seg om økt stabilitet og kompatibilitet med applikasjoner, fiksing av bugs, og sikkerhetsoppgraderinger.

Interesserte kan søke om å få delta i betatestingen på www.betaplace.com, ved å logge seg på med brukernavn Win2000SP3 og passord SP3Beta. Men i skrivende øyeblikk ser det derimot ut som om Microsoft (midlertidig?) har stengt registreringen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse