s og me45

Annonse


S45 og SM45 på plass

s og me45Mens ME45 er konstruert som en liten tøffing med gummierte taster og røff design, er tvillingbroren lys og lekker, med glatt overflate og et batterideksel som kan løsnes uten verktøy.

GPRS mot PC

Men bortsett fra dette er de to telefonene like, både når det gjelder funksjonalitet og pris. ITavisen.no har nå S45 og ME45 til test, men har foreløpig ikke sjekket hvordan telefonen fungerer som GPRS-modem for PC. Årsaken er at programmet »GPRS Modem assistent» som følger med telefonen ikke virker mot det norskspråklige operativsystemet.

Gjør-det-selv beskrivelse

Siemens er klar over dette og jobber nå med å få ferdig ny programvare. For de aller ivrigste er det imidlertid mulig å gjøre disse innstillingene manuelt. Beskrivelsen av hvordan du går frem, og hvilke parameter du skal benytte til de forskjellige operatørene er også lagt inn på den medfølgende mini-CD’en.

Vi har imidlertid ingen problemer med å wappe via GPRS, selv om vi merker at nettverkene ennå ikke er helt stabile.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse