Ericsson T39 åpen

Annonse


Ericsson T39

Ericsson T39 åpenTelefonen er sydd over samme lest som T29, men i stedet for et farget plastfelt rundt skjerm og tastatur har T39 fått et metallfelt rundt- og i overkant av skjermen. Skjermen er dessuten litt større enn på de tidligere minitelefonene fra Ericsson.

E-post

T39 har mulighet for å laste ned e-post direkte fra POP-konto, en funksjonen som egner seg best for den som primært ønsker en oversikt over hva som faktisk befinner seg i postkassen. På den lille skjermen blir grensesnittet for e-post på ingen måte ideelt, men e-postklienten lar deg lese det meste av det som kommer inn.

Bra batterikapasitet

Ellers er dette en telefon som utmerker seg med god batterikapasitet. Selv det ultratynne batteriet som følger med gav oss en taletid på mer enn 8 timer. Da var riktig nok alle tilleggsfunksjoner skrudd av. Standbytiden oppgis til mellom 160 og 300 timer, og i våre målinger fikk vi drøyt 180 timer ut av batteriet.

SyncML

Avtaleboken i telefonen kan synkroniseres med PC’en, en operasjon som viste seg å gå smertefritt. Det gjorde også oppdateringen av telefonens adresseregister. Denne telefonen har dessuten SyncML som, i alle fall på sikt gjør det mulig å OTA-oppdatere PIM’en (OTA – Over the Air).

I praktisk bruk finner vi svært lite å utsette på denne telefonen. Vi kunne imidlertid godt ha tenkt oss en bedre navigasjonstast og et større display. At det ikke er mulig å lagre telefonnumre direkte fra avsender av SMS kan også være litt irriterende, men heller ikke mer.

 • Her kan du finne telefonen som passer best for deg.
 • Oversikt over de billigste, letteste, beste…

  +
  Bluetooth, GPRS og HSCSD
  Tre bånd (900, 1800, 1900)
  Lavt priset
  Liten skjerm
  Tungvint navigering

  Testkriterier Oppgitt Målt Snitt Vekttall Karakter Poeng
  Taletid med standardbatteri 6 t 45 min 8 t 18 min 7 t 32 min 8 6 48
  Lyttetid (standby) med standardbatteri 230 t 182 t 206 t 8 6 48
  Vekt med standardbatteri 86 g 87 g   10 5 50
  Design (Display, taster, form, antenne, belteklips) 10 5 50
  Brukervennlighet (Menysystem og funksjonstaster) 8 5 40
  Teknisk kvalitet (radiofølsomhet) 6 6 36
  Størrelse 86 cm3 10 5 50
  Tekniske finesser 10 6 60
  Skjerm 9 4 36
  Tilleggsutstyr 9 5 45
  Veil. pris inkl. moms 3990 kr. 4 3 12
  Infrarød
  ja
   
  Datamuligheter
  ja
   
  GSM 1800 (dual band)
  ja
   
  GSM 1900 (USA)
  ja
   
  Kategori (Start, Erfaren eller Proff-telefon)
  Proff
   
  Testkriterier Målt Vekttall Karakter Poeng
  WAP tekstmengde på skjerm 3 1 3
  WAP display, lesbarhet 1 4 4
  WAP Brukervennlighet, antall tastetrykk for pålogging 3 1 4 4
  WAP Internt minne 0 bytes 2 6 12
  WAP Antall bokmerker 0 1 6 6
  WAP Totalinntrykk 4 4 16
  Resultat 520

  Alle telefoner ITavisen/Telecom Revy tester plasseres i en av kategoriene Start, Erfaren eller Proff, avhengig av hvilken type bruker telefonen primært passer for. Vi gjør oppmerksom på at poengsummer ikke er sammenlignbare på tvers av disse kategoriene, ettersom testkriteriene er vektlagt forskjellig. Ønsker du å bestemme selv, prøv vår funksjon for å finne telefonen som passer best for deg.

  !
  Telefonen har WAP 1.2.1

  Annonse


  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse