Ny iMac

Annonse


Apple Expo Paris uten nyheter

Ny iMacApple-nyheter er ikke som andre nyheter. Når Dell og Compaq lanserer sine nye serier med bærbare og stasjonære maskiner, dreier det seg om siste generasjon prosessorer, litt mer internminne og litt større harddisker. Design er det ingen som bryr seg om.

PC’er har lav siklefaktor, kan man si.

Sus i forsamlingen

Slik er det ikke i Mac-verdenen. Når Apple holder internasjonal pressekonferanse, benker fansen seg i forsamlingslokaler verden over. I Norge samles de på Månefisken ved Akerselva i Oslo. Der har det mang en gang gått sus gjennom forsamlingen når Steve Jobs på storskjerm trekker duken av sine iMacer, iBooker og PowerMacer med G i.

Skuffelse

Skuffelsen var derfor til å ta og føle på da de nye iMacene som var blitt bebudet før MacWorld Expo i New York for en drøy måned siden ikke kom likevel. Litt kraftigere utgaver både av PowerMac G4 og iMac, ja vel. Men ikke den radikale, nye designen alle venter på.

Annonse
Bare programvare

Heller ikke i Paris blir det noe slikt. For å ta luven av skuffelsen på forhånd har Steve Jobs uttrykkelig sagt at det ikke blir en eneste ny modell å se.

På programvare-siden blir det mer for OS X. Men det skulle jo bare mangle. Den største nyheten er en ny versjon av DVD-brenneprogrammet iDVD.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse