Windows XP

Annonse


XP kan komme 1. september

Windows XPI følge news.com har flere ikke navngitte, store PC-produsenter nærmest bedt på sine knær om å få lov til å legge det nye operativsystemet på sine nye modeller som skal lanseres til høsten. Dette fordi PC-salget er nede i en bølgedal. Produsentene håper åpenbart at XP skal redde høstsalget.

Fortsatt 25. oktober

Den offisielle lanseringsdatoen for Windows XP er fortsatt 25. oktober. Men allerede mot slutten av september regner bransjen med at markedet vil være fullt av både stasjonære og bærbare PC-modeller med Windows XP ferdig installert.

Usikkert med Norge

Dette gjelder det amerikanske markedet. ITavisen.no har vært i kontakt med Microsoft Norge og PC-leverandøren Compaq, men ingen sitter med opplysninger som tyder på at beslutningen i USA vil medføre en framskynding av Norges-lanseringen.