Hopp til navigasjon Hopp til innhold

E-post med angrefrist

Ataboks nye e-postsystemet gir deg full kontroll over meldinger og vedlegg – etter at du har sendt dem.

Send Secure e-post
VCNMail 2.0 er et Internett-basert system som gir langt bedre og inngående kontroll e-post og vedlegg enn vi i dag har med vanlige e-postklienter. Ved å gi avsenderen mulighet til å knytte digitale rettigheter og betingelser til det han sender fra seg, gis mange funksjoner for å spore og kontrollere bruken av e-postmeldingen.

Systemet inkorporeres i eksisterende esystemer som Outlook eller Notes, og tilfører en ekstra knapp ved siden av «send mail», med påskriften «send secure». Avsenderen kan da slette filer som er sendt, før mottakeren har lest den, eller legge inn restriksjoner på hvorvidt mottakeren kan videresende, skrive ut, eller kopiere innholdet i meldingen din.

All e-post som sendes gjennom VCNMail 2.0 krypteres med 256-bits koding, og komprimerer automatisk store filer for kjappere overføring. .

Riktignok er VCN først og fremst ymtet på bedrifter med behov for å sette opp sikre og globale kommunikasjonsnettverk, men mange av de overnevnte mulighetene for å kontrollere inn- og utgående e-post ville vært velkommen funksjonalitet for alle og enhver. Kanhende er dette en smakebit på hvordan e-post vil bli håndtert på mer allmenn basis i fremtiden…

Du kan lese mer om VCNMail 2.0 på www.atabok.com.

Når du sender post gjennom Atabok kan du bestemme nøyaktig hva mottakeren får lov til å gjøre med innholdet.