Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Sony Ericsson

Walkman-telefon i 2002?

1. oktober fullbyrdes mobilfusjonen, men enda er det ikke kjent hva som skal bli fruktene av Sony Ericsson Mobile Communications. Ikke at det hindrer folk i å spekulere…

Sony Ericsson
Svensk presse fremmer nå tanken om at det første telefonproduktet fra det nye selskapet vil komme til å falle under Walkman-varmerket.

– I stedet for å oppfinne et nytt varemerke, så tar man noe som allerede eksisterer. Sonys Walkman for eksemel. Da har man kjennskap til merkenavnet allerede, og kan få en flygende start, sier en merkevare-analytiker til ekonomi24.se.

Hvem, hva, hvor?

Ericsson har lite å tilføre, men ser generelt ikke til å ha noen klare meninger overhodet om hvordan Sony Ericsson Mobile Communications kommer til å utarte seg.

– Ingen har fått beskjed om hva vi skal gjøre eller hvor vi skal være fra første oktober, men jeg håper vi kan gi svar når flere biter faller på plass i løpet av September, sier kommunikasjonsansvarlig Nina Eldh i Ericsson til ekonomi24.

Den første mobiltelefonen fra Sony og Ericsson skal etter planen stå ferdig i løpet av andre halvår 2002, noe som betyr at selskapene allerede nå er i full gang med utviklingsarbeidet.

– Til å begynne med kommer både Ericssons på Sonys produkter, men senere er det meningen at de skal inn i samme formprogram og smelte sammen

Stikkord: Mobil