Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Åpner for prisras på SMS

Telenor Mobil ble i går pålagt av Post og Teletilsynet å slippe selskapet Teletopia inn på sitt nett. Dermed kan det gå mot priskrig på SMS-tjenester.

SMS generell
Telenor Mobils informasjonssjef Jon Heldaas sier til NRK i dag at de ikke vil la dette vedtaket stå. Han mener at Telenor Mobil ikke kan leve med å ikke ha fullstendig kontroll over sitt eget nett. Derfor vil vedtaket bli anket.

Om anken vil bli tatt til følge er like fullt et åpent spørsmål. PT`s vedtak er krystallklart. Ikke bare poengterer PT at meglingen i saken har handlet om SMS-tjenester. Tilsynet peker også på voicemail, som de mener er så vidt likeartet at de ber partene om å finne en enighet også på dette feltet.

Teletopias administrerende direktør Robert Hertz sier i en kommentar til NRK at han nå vil kontakte alle innholdsleverandører og tilby dem bedre betingelser for leveranse av ringetoner og logoer enn hva Telenor gjør.

Stikkord: Mobil