Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Motta tekstmeldinger…på musa!

Dette må være dingsen for alle SMS-oholikere – hvis du bruker en webtjeneste til å motta tekstmeldinger, kan du få de levert rett på .comMouse.

.comMouse
.comMouse benytter seg av Internet Agent, en teknologi som aktivt overvåker websider etter innhold du er interessert. i. Dette kan være nyhetsklipp, eller det kan altså være tekstmeldinger du mottar. Informasjonen du mottar kommer opp i det lille displayet på musa, og du kan bruke rulleknappen til å scrolle deg gjennom beskjedene.

I tillegg er .comMouse utstyrt med en programmerbar @-knapp, som du foreksempel kan sette opp til å sende deg direkte til en nettadresse som svarer til innholdet i displayet – som blir fortløpende oppdatert.

Mer informasjon om .comMouse finner du på .comMouse.