Neckphone 1

Annonse


Lyd som sender grøss ned ryggraden

Neckphone 1

Tradisjonell front-lyd er kjedelig. Og lyd bakfra er tøft. Det er tanken som ligger til grunn for Neckphone, en ny og «revolusjonerende» (ifølge produsenten selv) måte å levere lyd til databrukere på.

Ved å ha denne dingsen hvilende rundt nakken, får du ikke bare sjansen til å nyte Surround-lyd uten å måtte montere opp klumsete satelitt-høyttalere rundt omkring i rommet, men ved hjelp av vibrering får du også føle lyden i nakken, nedover ryggen, i brystet, og hele kroppen forøvrig – med andre ord den samme effekten du får når som står bak deg hvisker tett inn i øret ditt.

Såååå moro kan du altså ha det med Neckphone…

Midt i blinken for Quake-fantaster, med andre ord, som hittil har sett seg nødt til å bruke tradisjonelle øreklokker for å kunne lokalisere fienden.

Annonse


Det Koreanske selskapet Neckphone Ltd har også flere spennende prosjekter på tegnebrettet, blant annet en MP3-versjon av nakke-headsettet ymtet på joggere.

Mer om Neckphone finner du på www.neckphone.net.