Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Her er manualen til Ericsson T68

Er du spent på hvordan Ericssons nye supermobil kommer til å bli? T68m lanseres ikke før om flere måneder, men en foreløpig brukerveiledning har allerede dukket opp på Internett.

Ericsson T68 nært
Ericsson har ikke kommet med særlig utfyllende detaljer om sin nye T68m, men ITavisen.no fikk prøvekjøre telefonen på CeBit. Ikke minst er T68m en liten revolusjon fordi den ikke bare har Bluetooth og GPRS, men også fargeskjerm og en liten «joystick».

Men nå kan selv utforske telefonen, og lese mer om de forskjellige funksjonene, menysystemet, spill, bakgrunnsbilder, og for eksempel hvordan du komponerer egne ringetoner med det virtuelle pianoet.

En av våre telefoninteressert lesere snublet nemlig over brukerveiledningen til telefonen på en nyhetsgruppe, og har lagt .PDF-filen ut på sine hjemmesider.

Ikke ferdig

Ericsson bekrefter at dette kan dreie seg om en autentisk brukerveiledning som har lekket ut på nett, men at det ikke er en offisiell manual. – Brukerveiledningen er ikke bevisst lagt ut av Ericsson. Dette ser ut som en foreløpig manual, ikke den endelige versjonen, sier pressetalsmann Morten Hoff i Ericsson til ITavisen.no.

Kommer i Oktober…ser det ut som

Ericsson har ikke sagt nøyaktig når telefonen skal lanseres, men at det blir i løpet av fjerde kvartal i år. Brukerveiledningen bærer påskriften «First Edition (October 2001)».

Brukerveiledning er å finne på www.schram.no. Alternativt kan du prøve denne linken.

Jasså…er det sånn det ligger an?

Stikkord: Mobil