Apple G4 Cube

Annonse


Apple skroter Cube

Apple G4 CubeKanhende er vi rett og slett ikke interesserte i å kjøpe datamaskiner som ikke ser ut som sådanne. Den friske design-maskinen slo ikke så godt an hos Mac-brukere som Apple hadde håpet, og nå er det kroken på døra for Cube, kan Reuters melde.

Cube har blant annet blitt kritisert for å være for dyr og lite utbyggbar i forhold til andre modeller. Mange har også opplevd at det har begynt å slå sprekker i plastikken på selve maskinen etter en stund, noe som forståelig nok også har redusert maskinens estetiske appell.

– De som allerede har Cube er kjempefornøyde, men de fleste nye kunder velger istedet vår Power Mac G4 minitower, sier talsmann Philip Schiller i en melding fra Apple.

Apple sier likevel at de holder mulighetene åpne for å gjenoppta produksjonen av Cube, i oppgradert utgave, selv om dette virker som et lite trolig utfall.