Annonse


Waprekord for Big Brother

På fem uker har spillet generert 2,5 millioner spillminutter for Picofun og British Telecom, som har markedsført Big Brother – Lifestylers, som hevder dette er den største spillsuksessen på wap hittil i Europa.

– Statistikken viser tydelig at mennesker er forberedt påp å betale bra for innhold, sier visedirektør Leijonhufvud i en melding fra Picofun.

Lifestylers er et slags rollespill, der spilleren styrer en karakter i et fiktivt miljø, og interagerer med andre spillere.

– For oss som utviklere og distributører er det dessuten oppmuntrende å se hvordan vi kan utnytte våre produkter i flere ulike sammenhenger. Lifestylers, som utgjør basen for Big Brother-spillet, lever allerede sitt eget liv som frittstående spill. Med drahjelp fra ett sterkt varemerke kan vi anvende konseptet ytterligere og treffe nye målgrupper for spillet, sier Leijonhufvud.