Hopp til navigasjon Hopp til innhold
TT TEch Visor Snap-ons

Tommelstyrt tilbehør for PDA

Lei av håndskriftgjenkjenningen, men lite lysten på å drasse rundt på et stort tastatur til lomme-PC’en? Da kan kanskje et tommel-tastatur være tingen.

TT TEch Visor Snap-ons
Hong Kong-firmaet TT Tech lanserer i disse dager to nye dingser for Palm-baserte PDA-er, først og fremst for Handspring Visor-serien, men etter hvert også for enkelte Palm-modeller.

SnapNType er et mini-tastatur, som til forveksling minner litt om Ericsson chatboard. Du har kjapp tommel-tilgang til alfabetet fra a til z, piltaster, en rekke snarveitaster for å starte applikasjoner, og en liten smiley-knapp (med foreløpig noe uklar funksjon).

Alle som har prøvd å spille V-Rally eller andre actionspill, er inneforstått med at plasseringen av knappene på Visor er noe uheldig plassert for slikt. Med SnapNPlay kommer man et skritt nærmere GameBoy, med 8-retnings joypad så vel som innebygd vibrering.

God på bunnen

Både SnapNType og SnapNPlay plugges rett inni HotSync-porten på bunnen av Visor, som betyr at modul-kortplassen fremdeles står fri til hva du ellers skulle ha av tilbehør. For å bruke den valgfrie vibreringsfunksjonen på SnapNPlay trenger du et AAA-batteri, men ellers behøves ingen ekstra strømkilder.

Hvorvidt disse produktene vil selges i Norge er foreløpig uvisst, men inntil videre kan du ta en tur innom produsenten på www.tt-tec.com

SnapNType og SnapNPlay er kompatible med alle Handspring-modeller, bortsett fra Visor Edge. Etter hvert vil også andre Palm PDA-er bli støttet.