Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny toppmodell fra Ericsson

Ericsson T39 er på vei til foretningene. Det betyr at verdens mest avanserte mobiltelefon nå kommer i lommeutgave.

Ericsson T39 liten
Ericssons nye topptelefon er noe tykkere og tyngre, men ellers ikke ulik T28. Men det er bare utenpå. Inni er den spekket med avansert teknologi som GPRS, HSCSD, tre bånd og Bluetooth. Dermed ser det ut til at vi snakker om en telefon som vil sende testvinner R520 på nesa i grusen.

For mens R520 er så stor at Supermann kan skifte i den, er T39 en liten lekkerbisken.

POP og animasjoner

Den eneste funksjonen fra R520 som vi ikke kan finne igjen på T39 er høyttalende funksjon. Ellers har den e-postleser (POP), mulighet for SyncML, EMS og alt det andre du kan tenke deg.

Det betyr at du kan synkronisere telefonbok og PDA-funksjoner uten å logge deg til PC’en. Du kan sende tekstmeldinger med animert grafikk og rikere lyder. I tillegg til at du får WAP 1.2.1 med mulighet for å ta imot informasjon på direkten (push).

Og nå er altså dyret på veg til butikken. ITavisen.no kommer tilbake med en rapport så snart vi får nyskapningen i hendene. Da vil vi kunne fortelle deg om den er verdt de 3500 til 4000 kronene som Ericsson forventer at telefonen vil koste.

Stikkord: Mobil