Opera 5.1

Annonse


Opera klar med 5.12

Opera 5.1Den oppgraderte versjonen av Opera 5 for Windows er ikke bare en versjon med integrerte bug-fiks. Nettleseren har også fått nye funksjoner, forteller Pål Hvistendahl i Opera. Til nå har 3,5 millioner brukere lastet ned Opera 5.0, og hver dag kommer 20000 nye brukere til.

Forbedret e-post

Blant de nye funksjonene er direkte tilgang til søk i Operas kunnskapsbank, versjon 1.3.1 Runtime Environment for Java, import av Netscape e-post og mulighet for å sende linker som e-post i Operas e-postklient.

Gratis med reklame

Operas nettleser finnes i to utgaver. Den ene kan du laste ned og installere mot en registreringsavgift, mens den andre er reklamefinansiert. Det betyr at den er gratis for deg, men at du får med en del reklame når du bruker den.

Har du fra tidligere en registrert versjon av opera 4 eller 5.x får du den reklamefrie oppgraderingen vederlagsfritt.