MS.NET

Annonse


Microsoft .NET delt kildekode

MS.NETVersjoner av disse verktøyene skal gjøres tilgjengelig for akademiske istitusjoner og forskere gjennom »delt kilde» initiativet. Redmond har fremmet delt kilde som et alternativ til åpen kilde, som de har betegnet som »infisert av natur».

Corel har lang erfaring med utvikling av produkter for ulike versjoner av UNIX, og distribuerte en gang sin egen versjon av Linux.

Delt kilde

Tilhengerne av åpen kilde har ofte angrepet Microsoft, men talsmann for Microsoft, Craig Mundie tar ikke kritikken inn over seg. -Først tok vi kjernen i Microsoft .NET-teknologien til standardisering etter W3C og ECMA. Nå utvikler vi sammen med Corel en implementering under vår »delt kilde» filosofi.

En betaversjon er ventet tidlig på nyåret, mens den endelige versjonen ventes klar noe senere neste år, i følge Betanews.