Hopp til navigasjon Hopp til innhold

– Palm med PDA i mellomklassen

Palm er i ferd med å utvikle en ny modell i mellomskiktet, skriver nettstedet The Register. Modellen skal være en mellomting mellom dagens m105 og m500.

Det er nettstedet The Register som beskriver modellen, som de riktig nok innrømmer at de vet svært lite om. Men om det er hold i det lille The Register mener å vite, så vil vi få se en Palm som kan benytte samme periferutstyr som Vx gjør i dag. Det vil i tilfelle bety at Palm går bort fra planene om å gjøre den såkalte Universal-pluggen på Palm 500 og 505 til en ny standard.

Trangt om plassen

Hvordan en ny modell skal klare å kile seg inn mellom m105 og m500 skal være usagt. Her er det trangt om plassen. M500 er nesten samme maskin som m105, bare med slankere kropp, litt større display (samme antall punkter), Palm OS 4.0 og plass til minnekort.

Løse rykter?

The Register har valgt å kalle modellen m300, uten annen begrunnelse enn at det vil være en passende betegnelse på en slik modell. Ryktene synes forøvrig å være basert på et spinkelt grunnlag, og i ITavisen.no unner vi oss en solid porsjon skepsis.