winmine winflower

Annonse


Mineofre mot Microsoft

winmine winflowerICBW (International Campaign to Ban Winmine) kan oppfattes som en spøk, men er faktisk alvorlig ment. Rundt om i verden ligger millioner av miner nedgravet, til fare for lekende barn og til hinder for utnyttelse av fruktbar jord.

Fokus på mineproblemet

Grunnleggeren av ICBW, Sergio Chiodo, mener Microsoft ved å spre spillet håner alle mineofre. Microsoft burde heller bidra til å sette fokus på mineproblematikken ved å fjerne spillet fra sine utgivelser.

ICBW har foreløpig ikke oppnådd så store resultater. Noen få hundre PC-brukere skal riktig nok ha slettet Winmine.exe fra maskinene sine, uten at det kvalifiserer til noen Nobelpris.

Blomster mot miner

På nettstedet http://rcm.usr.dsi.unimi.it/rcmweb/fnm/ kan du lese mer om bakgrunnen for kampanjen. Her får du også informasjon om hvordan du skal gå frem for å slette Winmine fra din egen PC.

Frykter du at det skal bli lite å finne på uten dette avhengighetsdannende spillet kan du laste ned alternativet fra sidene til ICBW. Det kalles Winflower, og er i realiteten samme spill som Winmine, med unntak av at minene her er byttet ut med blomster.

Annonse