Michael Dell

Annonse


PDA uinteressant for Dell

Michael DellDell besøkte Oslo torsdag. Han antydet også at først i 2004 ville volummarkedet for håndholdte maskiner nå et så stort volum at det er interessant for Dell.

Tror på WLAN

Michael Dell uttrykte stor tro på Internett-soner og trådløse WLAN, men var mer forbeholden når han skulle beskrive effekten av UMTS.

– 802.11 er en meget rimelig og god teknologi som vil åpne et stort marked, sa Den høyt profilerte Dell-gründeren.

Design uviktig

Han ble også konfrontert med at Dells laptop-maskiner i likhet med de fleste av sine konkurrenter har et meget likt og kjedelig design.

Annonse


– Vi har gjort undersøkelser. Bare omlag 5 prosent av våre kunder bryr seg om desgin som avgjørende kjøpsfaktor. Jeg sier ikke at det vil være slik for alltid, men det er realiteten nå, sa Dell som selvsagt ikke ville være med på at Dell ikke var vakker nok…

De Dell-ansatte i Norge kunne forøvrig innkassere mye skryt fra sin sjef. 185 prosent vekst i serversalget i Norge lar seg høre. Michael Dell kunne også rose de nordiske landene spesielt for innsatsen på trådløs utvikling og innen miljøvennlig PC-teknologi. Blant annet var det Norden som førte til at PVC ble fjernet som stoffelement i Dells PCer.

(Telecom.no)